لپ تاپ مهندسی
مهندسان در کنار دانش، به ابزار مناسبی برای انجام کارهای خود، نیاز دارند. انتخاب لپ تاپ برای فعالیت های مهندسی و خرید مدل مناسب، در بین انبوهی از لپ تاپ ها با برندهای مختلف، یکی از دغدغه های مهندسان در رشته های مختلف می باشد. استفاده از نرم افزار های مهندسی مانند Matlab، Catia، Solidworks، Revit و معروف ترین آنها AutoCad، نیازمند لپ تاپ مهندسی با سخت افزار بروز و قدرتمندی است. مهندسان با کمک این نرم افزارها وارد دنیای محاسبات، برنامه نویسی، طراحی، نقشه کشی و مدل سازی شده و به این وسیله راه را برای اجرای ایده های خود، هموار میکنند.
اما انتخاب و خرید لپ تاپ برای اجرای راحت و روان برنامه ها، نیازمند بررسی و دقت کافی می باشد. به همین منظور، در این مطلب قصد داریم اطلاعاتی در اختیار شما قرار دهیم تا در هنگام انتخاب لپ تاپ از اطلاعات کافی برخوردار بوده و خرید درست و مطمئنی داشته باشید. رشته های مهندسی را باید به چند دسته تقسیم کرد، چرا برنامه مورد استفاده در هر رشته، سخت افزار خود را نیاز دارد، اما یک مسئله در این میان برای همه مهندسان در رشته های گوناگون، مشترک است و آن هم خرید لپ تاپی قدرتمند برای اجرای نرم افزارهای پرکاربرد می باشد. در ادامه سخت افزار مورد نیاز شما در یک لپ تاپ مهندسی را بررسی خواهیم کرد. قیمت لپ تاپ رابطه مستقیمی با نوع سخت افزار به کار رفته در آن دارد و بدیهی است که هر چه قدرت پردازشی بالاتر باشد، قیمت لپ تاپ نیز بالاتر است. در ادامه با پی سی کالا همراه ما باشید.
اولویت شما باید پردازنده مرکزی (CPU) باشد.
بیشتر نرم افزارهای مهندسی، اعم از مهندسی ساختمان یا طراحی دکوراسیون داخلی، به منظور انجام محاسبات خود با سرعتی بیشتر، بار پردازشی خود را روی پردازنده CPU، متمرکز می کنند. هرچه قدرت این قطعه در دستگاه بیشتر باشد، کار راحت و سریعتر خواهد بود. برنامه هایی مانند AutoCad که اغلب در زمینه مهندسی عمران و نقشه کشی از آن استفاده می شود، برای اجرای بهتر، به پردازنده ای نیاز دارند که از قدرت تک هسته ای بالا برخوردار باشد. دو شرکت Intel و AMD هر دو پردازنده های قابل و قدرتمندی را برای لپ تاپ ها تولید می کنند. اما اگر بخواهیم یکی را در بخش تک هسته ای انتخاب کنیم، کفه ترازو به سمت تیم آبی سنگینی می کند. البته که محصولات AMD هم میتوانند انتخاب خوبی باشند، اما لازم است بدانید که صرفا در بخش تک هسته ای با اختلاف کمی از اینتل در حال حرکت است.
پردازش برنامه های مهندسی به ویژه نرم افزار Matlab، در بخش رندر گیری و انجام محاسبات، به پردازنده ای نیاز دارد که از پرفورمنس بالا در بخش چند هسته ای بهره ببرد. در این بخش برنده مقایسه محصولات AMD می باشند. در هر صورت چه پردازنده از اینتل باشد و چه AMD، ابتدا نوع کاربری خود را مشخص و سپس اقدام به خرید لپ تاپ نمایید.
باتری با عمر بالا فراموش نشود
با توجه به اینکه مهندسان، برای ارائه نمونه کارهای خود نیاز به جابجایی های مداوم دارند، لپ تاپ های مورد استفاده توسط این گروه نیز می بایست وزن کمتری از نمونه های دیگر داشته و از باتری های قدرتمندی برخوردار باشند. انتخاب لپ تاپ با مصرف پایین و میزان شارژ باتری بالای 4 ساعت (در حالت استفاده سنگین) می تواند گزینه بسیار خوبی برای این کار باشد. با این اوصاف، صفحه نمایش بزرگ و لمسی، قابلیت باز شدن و تبدیل شدن به تبلت (مانند مدل های سرفیس مایکروسافت) چرخش 180 درجه و دیگر ویژگی های مشابه می توانند در میزان مصرف باتری تاثیر زیادی داشته باشد. بنابراین بهتر است در این زمینه به سراغ این نوع مدل از لپ تاپ ها نروید.
بدنه ای با کیفیت و دوام بالا
همانطور که بیان شد، به دلیل اینکه بیشتر مهندسان ممکن است برای کارهای خود نیاز به جابجایی دستگاه داشته باشند، می باست جنس بدنه مورد استفاده در لپ تاپ از متریال با کیفیتی باشد. بدنه محکم و همچنین باریک و سبک، به منظور راحتی در جابجایی، از نکاتی است که بهتر است هنگام انتخاب و خرید لپ تاپ مهندسی، به آن دقت کرد. لپ تاپ های ایسوس و همچنین اچ پی را میتوان به عنوان برندهایی با کیفیت ساخت بالا و مناسب در این زمینه معرفی نمود.
حافظه SSD و رم 8 گیگابایت به بالا
بدون تردید داشتن یک حافظه ذخیره سازی SSD از مهمترین مولفه های یک لپ تاپ مهندسی است. استفاده از هارد دیسک (HDD) در لپ تاپ های مهندسی، با توجه به برخورداری آنها از قطعات مکانیکی در طول عملکرد، به هیچ عنوان توصیه نمی شود. مکانیکی بودن فعالیت های هارد دیسک می تواند موجب بروز خرابی در صورت تکان خورد بیش از حد دستگاه شود. به همین دلیل استفاده از حافظه های SSD به دلیل نداشتن هیچ گونه بخش مکانیکی، انتخاب عاقلانه تری در این زمینه می باشد. همچنین سرعت عملکرد بسیار بالاتر SSD ها در برابر هادرهای سنتی، می تواند تجربه کاری ایده آلی را برای شما رقم بزند. در بخش حافظه RAM، باید گفت از نظر کارشناسان ما در پی سی کالا، بهتر است لپ تاپ انتخابی شما از حافظه رم 8 گیگابایت به بالا برخوردار باشد. برنامه های مهندسی، با اینکه بیشتر پردازنده مرکزی را درگیر می کنند اما در کنار آن حافظه رم مناسبی را نیز می طلبند. به همین دلیل پیشنهاد ما حداقل رم 8 گیگابایت می باشد.
تراشه گرافیکی و سایر موارد
حقیقت این است که تراشه گرافیکی باعث می شود، قیمت لپ تاپ چندین برابر افزایش یابد. به همین دلیل بیشتر پیشنهاد می شود که لپ تاپ انتخابی شما از تراشه مجتمع (APU) بهر ببرد. هر چند داشتن گرافیک مجزا می تواند برای کسانی که قصد رندر گرفتن و کار با مدل های سه بعدی و موتورهای رندرگیری را دارند، بسیار کاربردی باشد. اما، به دلیل قیمت بالاتر لپ تاپ هایی که با گرافیک مجزا عرضه میشوند، در انتخاب لپ تاپ های مهندسی ابتدا پردازنده مرکزی را در اولویت خود قرار دهید و سپس به سراغ سایر قطعات بروید. در این اولویت بندی توجه به کیفیت صفحه نمایش، برند و ابعاد لپ تاپ در آخر لیست قرار خواهند گرفت. در نظر گرفتن این موارد برای خرید لپ تاپ مهندسی، به بودجه شما بستگی دارد. هرچند استفاده از لپ تاپ ارزان قیمت با عملکرد پایین می تواند در کارها شما را با چالش مواجه کند، اما واقعیت این است که در انتخاب و خرید نمونه های مناسب، پرداختن به همه اولویت ها در این لیست، به بودجه شما بستگی دارد.
در آخر باید گفت، اگر بودجه کافی برای تهیه لپ تاپ مهندسی دارید و در انتخاب دچار تردید شده اید، هیچ نگران نباشید. شما عزیزان می توانید به وسیله تماس با متخصصان ما در پی سی کالا، می توانید از راهنمایی های مورد نیاز قبل از خرید لپ تاپ، به صورت کاملا حرفه ای، بهرمند شوید. پی سی کالا با در تنوع بی نظیر محصولات خود در زمینه فروش لپ تاپ برای همه انواع کاربری، انتخاب و خرید را برای شما آسان کرده است.